De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Let op: Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. Alvast excuses!

Beurswanden

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Daarom kies je uprint.be.

  • Veel tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Lage prijzen

  • Altijd persoonlijke hulp

Een beurswand die perfect bij jou aansluit

Sommige dingen verheug je je op: kerstmis, je verjaardag (tenzij je ouder dan 35 bent) of bijvoorbeeld de zomer. De beurs is er daar vaak niet één van. Je maakt lange dagen, staat veel en moet constant ‘on top of your game’ zijn. En dat is pas de beurs zelf! Daarvoor moet je de stand boeken, inrichten, promotiemateriaal maken, personeel toewijzen… Het klinkt als veel werk, maar met een beetje hulp heb je het grootste deel zo gedaan. En dat beetje hulp, dat is uprint.be! Hieronder krijg je een beetje hulp als het aankomt op een beurswand bedrukken. Want bij ons is een beurswand bestellen zonder moeite, zo geregeld!

De presentatiewand die zo geregeld is

Het nadeel van een beurswand (ook wel presentatiewand) is dat hij groot is – erg groot. Het voordeel van een presentatiewand is dat deze bij ons heel gemakkelijk op te zetten zijn! Je hebt niet te maken met grote, lompe objecten die je in zijn geheel moet vervoeren, een beurs achterwand kun je eenvoudig in elkaar zetten en aan het eind van de beurs uit elkaar halen. Deze zijn gemaakt om zo praktisch mogelijk te zijn en tegelijkertijd niet in te leveren op kwaliteit. En dat is ons gelukt!

Bij uprint.be kies je uit verschillende soorten en maten beurswanden. Of je nu een gebogen, rechte, maanvormige of zelfs slangvormige beurswand zoekt, je vindt hem op deze pagina. Zo kun je gemakkelijk een hele opvallende stand samenstellen – en loopt niemand jouw plekje meer voorbij! Bijna alle wanden zijn er in meerdere uitvoeringen, waardoor je altijd iets kunt vinden dat bij jouw merk past. Kom je er niet helemaal uit? Dan hebben we hier onder nog een aantal tips voor je! Bovendien kun je bij uprint.be niet alleen een complete beurswand bestellen, maar ook kiezen voor alleen het doek. Op die manier steek je jouw hele stand razendsnel in een nieuw jasje. Onze complete stands zijn al heel aantrekkelijk geprijsd en deze optie biedt je de mogelijkheid jouw beurs achterwand desnoods iedere dag een ander thema te geven. Wedden dat je opvalt?

Beurswand bedrukken: waar je op moet letten

De open deur die we intrappen: let op de ruimte. Hoe groot is je stand? Je wilt een beurswand die netjes aansluit, zowel in de hoogte als de breedte. Is de beurszaal hoog genoeg om een extra grote neer te zetten? Dat valt wel flink op! Als je vaker beurzen bezoekt, ga je misschien liever voor een formaat dat overal past. Op die manier kun je het frame blijven gebruiken en alleen de hoes opnieuw kopen. Handig! Ook is het altijd goed om te letten op hoeveel ruimte je écht nodig hebt. Deze wanden zijn ideaal om jouw territorium af te bakenen, al wil je ook dat mensen naar binnen kunnen kijken. De afzetting van jouw stand is perfect om jouw boodschap op te bedrukken, dus moet je je afvragen wat je hier precies op kwijt wilt. Bedrijfslogo, bedrijfsnaam en slogan, breid je het uit met een promotionele tekst of werk je jouw huisstijl zo ver mogelijk uit? Je hebt heel veel ruimte, dus kun je heel creatief zijn!

Al kan je natuurlijk ook niet zo veel ruimte hebben: soms is je stand klein. Dat kan – en ook daar hebben we producten voor! Een poef, om even op uit te rusten, of een beursbalie waar je een werknemer kan zetten die het antwoord op alle (alle? Alle!) vragen heeft. Natuurlijk ook volledig te bedrukken, in full-color, waardoor de mogelijkheden heel groot zijn. Is de beurs afgelopen, kun je deze stallen en bij het volgende evenement tevoorschijn halen. Dit is marketing die niet verloren gaat! De grootste vraag is: welke vorm kies je voor jouw presentatiewand. Je kunt op safe spelen en een rechte wand nemen. Goed herbruikbaar, makkelijk te designen en opzetten is een fluitje van een cent. Wil je er tussenuit springen? Met een gebogen stand lever je een klein beetje ruimte in, maar krijg je een sfeervolle stand waar mensen graag naartoe komen. Wil je iets dat gegarandeerd opvalt? Bekijk dan de snake stand eens! In eerste instantie is een slangvormige beurswand bedrukken en designen wat lastiger, maar je kunt altijd rekenen op onze werktekeningen. Ook dat noemen wij zonder moeite, zo geregeld!