De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Let op: Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. Alvast excuses!
Back

Pom pom contrast muts

Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19

Dit winterseizoen val je extra op met de trendy mutsen met pluim van uprint.be. Dit is met stip de meest trendy uit het assortiment en valt extra op door de contrasterende kleur van de Pom pom en de omslag. De muts is voorzien van een kleine rib en gemaakt van 100% acryl. De mutsen van het merk Sol's zijn te verkrijgen in 3 leuke kleurcombinaties. De contrasterende kleuren zorgen voor de opvallende look. Laat jouw muts door middel van borduring bedrukken. Dit is de meest duurzame manier van textiel bedrukken en is een garantie voor een lange levensduur. De mutsen worden tot wel 12 egale kleuren geborduurd.

  • Beschikbaar voor duurzaam borduren
  • Kies 1-12 PMS kleuren
  • 100% acryl
  • Duurzame bedrukking
  • Lekker warm

Om het perfecte ontwerp te maken, hebben we enkele duidelijke sjablonen/voorbeelden gemaakt. Hieronder vind je de meest populaire sjablonen. Klik op onderstaande link om alle sjablonen te bekijken.

Textiel (10 x 6 cm) pdf Adobe indesign
100 x 40mm pdf Adobe indesign
Bekijk alle templates voor contrast muts met pluim

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

Tijdelijk niet beschikbaar

Het spijt ons! Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.
Kom binnenkort nog eens terug of neem contact op met onze klantenservice.

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?